Twilight! Renesmee fog menstruálni?
Ha sokat örökölne Bella emberi tulajdonságaiból, akkor egy hisztis pıcsa lenne belőle.
második
Ha igen akkor pár napig nincs tali apuval. xDD
Amúgy meg Edwardnak nem is dobog a szíve, ha vére van esetleg vérkeringése nincs. erőltetett baromság. :D
Szerintem egyértelműen igen.
Amíg a szíve ver, addig minden emberi funkciójának működnie kell, és igen, Jacobba az vésődik be, akivel a legerősebb utódot képes életre hívni, sszóval minden jel szerint igen, menstruál.
Engem az a kérdés érdekel, hogy ha születik gyerekük, vajon az meddig fog élni? Azt tudjuk, hogy farkas lesz, mert a vámpírság nem örökletes, hanem harapás útján terjed, ellentétben a farkassággal. Vagyis a gyerek farkas lesz, sebezhetetlen (vagy gyorsan gyógyuló), saccolhatunk neki ez alapján egy emberi életnél jóval hosszabb életet. De Nessie (feltehetően) örök életű, sok gyereke születhetne Jacobtól, viszont Jacob azért halandó, amiként a "farkaskölykök" is azok - tehát mihez kezd Nessie, ha Jacob és a gyerekei is meghaltak öregkori végelgyengülésben?
A farkasok csak akkor kezdenek el öregedni, mikor felhagynak az alakváltással. Szóval, míg átváltoznak addig nem öregednek.
És szerintem kedves kérdező igazad van a kérdéssel kapcsolatban.
szerintem nem mlehet gxerekük mert a könyvben leirják mi történik ha egy alakváltót megharap egy vámpir=megöli
szúóv lehet csak halotak lesznek
van egy másik regim is az oldalon, tehát ne lepődj meg, ha valahol meglátod kiírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!