Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Twilight! Renesmee fog menstru...

Twilight! Renesmee fog menstruálni?

Figyelt kérdés
Mert ugyebár félig ember.
2010. aug. 28. 14:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ha sokat örökölne Bella emberi tulajdonságaiból, akkor egy hisztis pıcsa lenne belőle.

második

2010. aug. 28. 22:39
 12/23 anonim ***** válasza:

Ha igen akkor pár napig nincs tali apuval. xDD

Amúgy meg Edwardnak nem is dobog a szíve, ha vére van esetleg vérkeringése nincs. erőltetett baromság. :D

2010. aug. 29. 15:49
 13/23 anonim ***** válasza:

Szerintem egyértelműen igen.

Amíg a szíve ver, addig minden emberi funkciójának működnie kell, és igen, Jacobba az vésődik be, akivel a legerősebb utódot képes életre hívni, sszóval minden jel szerint igen, menstruál.

Engem az a kérdés érdekel, hogy ha születik gyerekük, vajon az meddig fog élni? Azt tudjuk, hogy farkas lesz, mert a vámpírság nem örökletes, hanem harapás útján terjed, ellentétben a farkassággal. Vagyis a gyerek farkas lesz, sebezhetetlen (vagy gyorsan gyógyuló), saccolhatunk neki ez alapján egy emberi életnél jóval hosszabb életet. De Nessie (feltehetően) örök életű, sok gyereke születhetne Jacobtól, viszont Jacob azért halandó, amiként a "farkaskölykök" is azok - tehát mihez kezd Nessie, ha Jacob és a gyerekei is meghaltak öregkori végelgyengülésben?

2010. aug. 30. 17:09
 14/23 anonim ***** válasza:

A farkasok csak akkor kezdenek el öregedni, mikor felhagynak az alakváltással. Szóval, míg átváltoznak addig nem öregednek.

És szerintem kedves kérdező igazad van a kérdéssel kapcsolatban.

2010. aug. 31. 21:42
 15/23 anonim ***** válasza:

szerintem nem mlehet gxerekük mert a könyvben leirják mi történik ha egy alakváltót megharap egy vámpir=megöli

szúóv lehet csak halotak lesznek

2010. szept. 1. 14:21
 16/23 Nessie Cullen válasza:
De Nessie csak félig vámpír, és nincs mérge.
2010. szept. 1. 17:04
 17/23 anonim ***** válasza:
Látjátok. Nessinek csak hihettek már. :)))
2010. szept. 1. 19:21
 18/23 Nessie Cullen válasza:
Igen, mert Nessie Nessiről blogol, és mindent tud róla. :p
2010. szept. 1. 19:30
 19/23 anonim ***** válasza:
Blog linkje? mert érdekelne.
2010. szept. 2. 11:00
 20/23 Nessie Cullen válasza:

[link]

van egy másik regim is az oldalon, tehát ne lepődj meg, ha valahol meglátod kiírva.

2010. szept. 2. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!