Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok olyan lovas regényeke...

Tudnátok olyan lovas regényeket ajánlani, amelyek nem gyerekeknek, illetve tiniknek szólnak?

Figyelt kérdés
Hiába keresek rá, csak olyanokat dob ki. Kicsit komolyabb könyveket szeretnék olvasni e témában. A suttogót, és a Hadak útján-t olvastam, láttam, de ilyesmikre gondolok.

2021. júl. 29. 13:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem is vagyok az... :-D
2021. aug. 10. 10:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Régi, de hátha valakinek még jól jöhet: Elizabeth Letts A tökéletes ló. Történelmi dokumentumregény, a második világháboróban írja le a lovak helyzetét, és hogy hogyan akarták ugyanúgy ráhúzni a Bécsi lovasiskolára és a lipicai fajra a fajelméletet.

Monty Roberts könyveket ugyan úgy tudom ajánlani, állat rajongóknak is kötelező példány szerintem.

Ezenkívül még ha a versenyzés világa is érdekelne Charlotte Dujardintól A lány a táncoló lovon. Charlotte póni versenyeitől mutatja be a karrierjét az Olimpia aranyáig.

2022. júl. 14. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!