Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik lehet ez a könyv?

Melyik lehet ez a könyv?

Figyelt kérdés

Nagyon rég olvastam már. Valami olyanról szólt, hogy egy lány volt a főszereplő és épp egy repülőtéren volt. Azt a repteret felrobbantották és ellenséges katonák jelentek meg akik gyilkolni kezdték az embereket. A lány felhívta a segélykérőt és azt mondták neki hogy tettesse magát halottnak (vagy bújjon el nem tudom már). A lány becsukta a szemét és hirtelen atkerült egy másik világba(valami sötét árnyvilághoz hasonlóba) így a katonának úgy tűnt mintha a lány nem élne.

A katasztrófa utána a lánynak ez a képessége megmaradt

És találkozik egy ugyanilyen fiúval is.

2021. júl. 26. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudsz még mást is erröl a könyvröl? Mikor olvastad kb? Emlékszel a borítójára? Milyen nyelven olvastad? A szerzöre esetleg nem emlékszel? Esetleg arra, hogy magyar volt-e vagy külföldi? Mire emlékszel még a storyból? Esetleg megmaradt bármilyen név?
2021. júl. 26. 23:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát 3 éve már van hogy olvastam. Külföldi volt a szerzője.

Veszélyes volt mikor átment a sötétebb világra

Ezt az a srác is mondta neki hogy ne menjen át mert baj lesz

De másra nem nagyon emlékszem

2021. júl. 27. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez az a regény, amit Scott Westerfeld Túlvilágok című könyvében ír a főszereplő. :)
2021. aug. 8. 11:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez az ☺️köszönöm ☺️
2021. aug. 9. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!