Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy tudnék több érdeklődőt...

Hogy tudnék több érdeklődőt szerezni a könyvemre?

Figyelt kérdés

Megjelent egy könyvem, de kevesen veszik.

Nálam van egy bizonyos példányszám és az ismerőseim tiszteletpéldányt követelnek. Ha azt mondom, hogy rendeljék meg a boltban, majd dedikálom, felháborodnak meg azt mondják, hogy nincs pénzük.

Van fb meg insta oldala a könyvemnek. Fb nem tudok embereket az oldalamra csalogatni. Az ismerőseim bekövettek illemből, de hiába lájkolnak, osztanak meg bármit, semmi se vonzza az embereket. Olyan videók vannak fent amiken felolvasok a könyvből.

Instán meg szerintem csak lájkolgatásra meg követésre megy az egész, van sok követőm, de meg se hallgatják a felolvasásokat, szóval ott nem is tudtam felkelteni az érdeklődést a könyvem iránt.

Hogyan lehetne elérni, hogy az emberek nem pörgessenek át rajtam?

2021. júl. 22. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pár tisztelet példányt ki kéne osztanod:magyar irók közt....

Ha egymást ajánljátók nőlhet a hírnevetek ;)

Moly.hu adatlapod van?

Az is segíthet...

Amúgy egy nevet kérhetnék?

Illetve könyv cime,műfaja

2021. júl. 22. 17:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elküldöd az insta oldalt privátban?
2021. júl. 22. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem küldesz magyar booktubereknek, hogy reklámozzák?
2021. júl. 22. 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Pl. add meg itt a tartalmát, címét, s akkor máris rátalálnának a kérdés olvasók.
2021. júl. 29. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem túl jó haverjaid vannak, ha felháborodnak, hogy nem adsz nekik ingyen könyvet
2021. aug. 3. 04:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!