Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egy 16 éves kortól ajánlott...

Egy 16 éves kortól ajánlott tinikönyv mennyire lehet erotikától fűtött?

Figyelt kérdés

Azaz mennyire menjek bele a részletekbe. Én részletesen kidolgoztam a dolgot, csak nem tom, ez könyvben mennyire korhatáros. Persze olyat nem használok, hogy berakta neki, és az milyen, de a romantikus részét igen, hogy milyen a mellét csókolni, érezni a bőrét, stb. Tök szép lett :$

Mondanátok nekem részleteket más tinikönyvekből (cím, fejezet, hátha utána tudok nézni) Vagy olyanokat, ahol találkoztatok ilyennel, és szintén 16 évtől ajánlott.

Pl: Shiver. Na ott fűtött a helyzet, aztán meg át van ugorva. Breaking Down milyen? ÉS más könyvek?

Köszi a segítséget!

L/19

2010. aug. 27. 21:20
1 2
 11/17 anonim válasza:
én kíváncsi vok rá. küld el légyszi a linket akár privátba, akár ide. köszi :)
2012. jan. 16. 21:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is eltudnád küldni a linket?? :)
2012. jún. 20. 19:08
 13/17 anonim ***** válasza:

csak nem?

[link]

2012. jún. 22. 17:51
 14/17 A kérdező kommentje:
Meg nem merem kérdezni, hogy találtad meg ezt az ezer éves kérdésem :D De igen, az az én oldalam :)
2012. jún. 24. 02:25
 15/17 A kérdező kommentje:

Oké, végigolvastam, de kis lökött voltam akkor még :) És jelentem, a jelenetet azóta sem gépeltem be XD

De a füzet megvan, pont azért a részért :D

2012. jún. 24. 02:29
 16/17 anonim ***** válasza:
:D őszintén szólva már én sem tudom, csak tanulnom kellene, és olyankor minden mást szívesebben csinálok, tök véletlenül akadtam rá, és természetesen magolás helyett sokkal érdekesebb volt megkeresni, hogy lett-e belőled "valaki", vagy abbahagytad. örülök, hogy nem. :D
2012. jún. 24. 14:45
 17/17 A kérdező kommentje:

Szerencsére az Árny és Fénnyel elég nagy kultuszt sikerült elérni, amiért sosem tudok elég köszönetet mondani :) Mikor feltettem blogra, még meg sem gondoltam volna, hogy ennyi szeretet fogok kapni a többiektől, és ennyi mindenkit fog érdekelni. Ennek ma már csak itt van nyoma: [link]

Az ÁF-et azóta levettem a blogról, és csak egy fejezet van fent. Sajnáltam, mert kaptam egy ajánlatot novemberben egy kiadótól, csak nem az Árny és Fényre, hanem a Destinyre, így szünetet kellett tartanom, ami azóta is tart, és jelenleg a Destinyn dolgozom. De hiányoznak az ÁF-es délutánok a többiekkel, a versenyek, meg a kommentek, mikor mindenki izgult, mi lesz, mi lesz :D És a chates délutánok is, amikor kibeszéltük a szereplőket, meg vállaltak egyet-egyet, hogy a bőrébe bújnak, és a nevében beszélnek. Aranyos kis időszak volt :)) Sokat segített, hogy ne adjam fel.

Ha végeztem a Destinyvel, befejezem a blogot is, mert amióta összevontam, mindennek meg van a helye, csak semmi nincs fent :D És majd szeretném az ÁF-et is újraindítani, mert hiányzik az az izgulás, és pörgés, ami vele járt, meg hogy új embereket ismerjek meg :)

A tanulással én is így vagyok :D Másfél éve pont akkor indítottam az ÁF-et, mikor vizsgáznom kéne. Ahogy beindult a blog, csak azzal foglalkoztam, és meg is lett az eredménye -.-" De igazából ma már nem bánom :) Ha akkor nem foglalkozom vele, lehet, hogy ma már nem is írnék, és sok szép emlékkel szegényebb lennék :D

2012. jún. 24. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!