Romantikus könyvek?
Figyelt kérdés
Tudnátok jó romantikus könyveket ajánlani? Lehetőleg ne fantasy legyen és gimiben vagy egyetemen játszódjon. Az is jó ha írókat mondok akinek vannak ilyen könyvei.2021. júl. 20. 18:29
1/7 anonim válasza:
Én romantikus könyvnek tudom ajánlani a Két lépés távolságot. Igaz hogy nem sorolható a fantasy kategóriába de nagyon tudom ajánlani sokkal jobb a könyv mint a film.
2/7 anonim válasza:
Leiner Laurától A Szent Johanna gimi jó választás lenne neked. Egy gimnáziumban játszódik de nem fantasy. Nem tudom hogy az mennyire baj. Egy 8 részes könyvsorozat de igazán jól bemutatja egy visszahúzódó lány gimis éveit és szerelmi történetét.
3/7 A kérdező kommentje:
Kiemelem hogy NEM fantasyt szeretnék. Az eddigi válaszokat nagyon köszönöm:)
2021. júl. 20. 20:23
4/7 anonim válasza:
Jenn Bennett: Alex nagyjából és Ragyogó szemek
Kasie West: Szerelem karnyújtásnyira, A távolság relatív, Szívességből szerelem, Szerelembe zárva
Leiner Laura: Bexi, IOV sorozat, Bábel, Akkor Szakítsunk, Szent Johanna Gimi, Mindig Karácsony
Maros Edit: Hűvösvölgyi suli sorozat
Wattpadon pedig: Szüzek Köre duológia
Ezek mind gimis romantikus sztorik. Egyik sem fantasy csak, hogy megnyugtassalak.
5/7 anonim válasza:
Colleen Hoover könyvei között nézz szét esetleg.
A Normális emberek című könyvet is ajánlom
6/7 anonim válasza:
Erdős Zsuzsanna: Vedd már észre!, Még sincs vége!, Hidd el végre! ez egy gimis trilógia
7/7 anonim válasza:
LOL könyvek
Erin Watt könyvei
Off-campus sorozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!