Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Romantikus könyvek?

Romantikus könyvek?

Figyelt kérdés
Tudnátok jó romantikus könyveket ajánlani? Lehetőleg ne fantasy legyen és gimiben vagy egyetemen játszódjon. Az is jó ha írókat mondok akinek vannak ilyen könyvei.
2021. júl. 20. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Én romantikus könyvnek tudom ajánlani a Két lépés távolságot. Igaz hogy nem sorolható a fantasy kategóriába de nagyon tudom ajánlani sokkal jobb a könyv mint a film.
2021. júl. 20. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Leiner Laurától A Szent Johanna gimi jó választás lenne neked. Egy gimnáziumban játszódik de nem fantasy. Nem tudom hogy az mennyire baj. Egy 8 részes könyvsorozat de igazán jól bemutatja egy visszahúzódó lány gimis éveit és szerelmi történetét.
2021. júl. 20. 19:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Kiemelem hogy NEM fantasyt szeretnék. Az eddigi válaszokat nagyon köszönöm:)
2021. júl. 20. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Jenn Bennett: Alex nagyjából és Ragyogó szemek

Kasie West: Szerelem karnyújtásnyira, A távolság relatív, Szívességből szerelem, Szerelembe zárva

Leiner Laura: Bexi, IOV sorozat, Bábel, Akkor Szakítsunk, Szent Johanna Gimi, Mindig Karácsony

Maros Edit: Hűvösvölgyi suli sorozat

Wattpadon pedig: Szüzek Köre duológia

Ezek mind gimis romantikus sztorik. Egyik sem fantasy csak, hogy megnyugtassalak.

2021. júl. 20. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Colleen Hoover könyvei között nézz szét esetleg.

A Normális emberek című könyvet is ajánlom

2021. júl. 20. 22:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Erdős Zsuzsanna: Vedd már észre!, Még sincs vége!, Hidd el végre! ez egy gimis trilógia
2021. júl. 21. 16:44
 7/7 anonim válasza:
100%

LOL könyvek

Erin Watt könyvei

Off-campus sorozat

2021. aug. 15. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!