Letehetetlen, egyben kiolvasható könyvek?
Nemrég töltöttem a 16-ot, és imádok olvasni. Olyan rővidebb könyveket keresek, amiket (szinte) egy seggel ki lehet olvasni.
Akármilyen műfaj érdekel, de leginkább az enyhén megrázó (magyarul nem megy el utána az életkedvem, hanem csak elgondolkodtató) könyveket szeretem akármilyen témában, ezen kívül még nagyon szoktam szeretni a fiatalokról (kb a 13-20-as korosztályra gondolok) szóló romantikus (nem csöpögős) romantikus könyvek is. Ami nagyon tetszett, és konkrétan egyben kiolvastam, az Sarah Crossan: Egy című könyve volt, de még nagyon szerettem a Két lépés távolságot, a Minden a te hibádat, a Cseresznyés ábrándot, és természetesen a Harry Pottert is.
Ifjúsági krimi: R.L.Stine könyvek (kb 100 oldalas könyvekből álló sorozat)
Romatntikus: Deborah L. - Csend
Janne Teller: Semmi
Anna Woltz: Black box
Eve Ainsworth: 7 nap
Burgess: A Clockwork Orange
Enyhen megrazo, elgondolkodtato, es egy teenager karakter szemszogebol van az egesz. Javasalom, hogy angolul olvasd, ha tudsz olyan szinten.
Amy Plum: Álomfogó, Álomcsapda
Thomas Harris: Hannibal Lecter sorozat
George Orwel: 1984
Kedvenceim amiket hamar ki lehet olvasni😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!