Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Letehetetlen, egyben kiolvasha...

Letehetetlen, egyben kiolvasható könyvek?

Figyelt kérdés

Nemrég töltöttem a 16-ot, és imádok olvasni. Olyan rővidebb könyveket keresek, amiket (szinte) egy seggel ki lehet olvasni.

Akármilyen műfaj érdekel, de leginkább az enyhén megrázó (magyarul nem megy el utána az életkedvem, hanem csak elgondolkodtató) könyveket szeretem akármilyen témában, ezen kívül még nagyon szoktam szeretni a fiatalokról (kb a 13-20-as korosztályra gondolok) szóló romantikus (nem csöpögős) romantikus könyvek is. Ami nagyon tetszett, és konkrétan egyben kiolvastam, az Sarah Crossan: Egy című könyve volt, de még nagyon szerettem a Két lépés távolságot, a Minden a te hibádat, a Cseresznyés ábrándot, és természetesen a Harry Pottert is.

2021. júl. 18. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem inkább novellákban gondolkozz.

Pl:

[link]

2021. júl. 18. 16:31
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
jézusom, falra tudok mászni ettől a "letehetetlen" divatszótól és hasonló plázaszlengektől
2021. júl. 18. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A szomorú kávéház balladája. (amerikai kisregény, én nagyon kedvelem)
2021. júl. 19. 11:27
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Ifjúsági krimi: R.L.Stine könyvek (kb 100 oldalas könyvekből álló sorozat)

Romatntikus: Deborah L. - Csend

2021. júl. 19. 16:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Tudom ajánlani az Enola Holmes könyvsorozatot. Egy nap alatt olvastam ki egy könyvet és nagyon tetszett. Ráadásul engem még el is gondolkodtatott és rádöbbentem, hogy nagyobb problémák is vannak a világon mint azok amiket eddig megéltem.
2021. júl. 20. 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Janne Teller: Semmi

Anna Woltz: Black box

Eve Ainsworth: 7 nap

2021. júl. 23. 12:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Burgess: A Clockwork Orange

Enyhen megrazo, elgondolkodtato, es egy teenager karakter szemszogebol van az egesz. Javasalom, hogy angolul olvasd, ha tudsz olyan szinten.

2021. júl. 23. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Amy Plum: Álomfogó, Álomcsapda

Thomas Harris: Hannibal Lecter sorozat

George Orwel: 1984

Kedvenceim amiket hamar ki lehet olvasni😄

2021. júl. 24. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!