Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen félszomorú könyveket...

Milyen félszomorú könyveket ismertek, amibe van szerelem?

Figyelt kérdés
13 éves keresztlányomnak kene6
2021. júl. 17. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ennyi idősen én a Kisasszonyokat és a Jó feleségeket olvastam Louisa May Alcott-tól. Van benne szerelem is. Szerintem tetszene neki és talán még a szépirodalmat is megkedveli miatta.
2021. júl. 19. 11:29
 2/5 anonim válasza:
48%

Dosztojevszkij - A félkegyelmű

szépirodalmat olvastass a gyerekkel, sokkal többet ér mint valami ostoba kortárs "művész" alkotása.

Megható történet a végén meg is könnyeztem és elszomorodtam hogy ilyen hamar vége... Dosztojevszkij egyik legszebb regénye

2021. júl. 25. 12:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Kortársat keresek!
2021. júl. 25. 15:24
 4/5 anonim válasza:
48%
de miért? kortárs irodalmat olvasni felesleges időpocséklás, semmit nem tanul az ember és általában még nem is szépek mert ezek az 'írók' tehetségtelenek hiszen csak azért jelennek meg a könyveik mert sok pénzük van és lefizetik a kiadót
2021. júl. 25. 16:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A LOL könyveket ajánlom neki vagy kb. bármit a Könyvmolyképző kiadótól.
2021. aug. 21. 21:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!