Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Vannak ilyen könyvek?

Vannak ilyen könyvek?

Figyelt kérdés

(16 éves lány vagyok)

Valami olyan igazán jó könyvet keresek, amit nem lehet letenni, izgalmas, igényesen megírt történetre gondolok. Leginkább most, ami érdekelne, és keveset találok belőle az a szerintem ritka, jól megírt romantikus tiniregény, amiben nyomonkövethetjük az egyik, vagy mindkettő fél gondolatait, belső vívódásait, szenvedéseit. Ami hasonló volt és olvastam, az az Anne-sorozat, amit most majd újra szeretnék olvasni, az A fiúknak akiket valaha szerettem, és a Cseresznyés ábránd, ami nem tetszett.

2021. júl. 15. 09:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Könyvmolyképző vörös pöttyös könyveit ajánlom...hát...mindet:D
2021. júl. 16. 01:18
 2/3 anonim válasza:
Szerethetetlen sorozat
2021. júl. 17. 14:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Velem is az Anne-sorozat szerettette meg az olvasást anno.

Amiket ajánlani tudok, Sharlotte Bronte és Jane Austin könyvei.Igaz, hogy nem tiniregények, de szerintem tetszeni fognak!

2021. júl. 24. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!