Mi a véleményetek a Titok című könyvet? Tényleg képes megváltoztatni az életet?
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 11:38
1/7 A kérdező kommentje:
Boccsi elírtam!Mi a véleményetek a Titok című könyvről? Így hangzik értelmesen a kérdés.
2010. aug. 27. 11:41
2/7 anonim válasza:
Szeirntem a legtöbb ember életét csak nehezíti. Mielőtt lepontoztok, kifejtem miért:)
Amire épít, azt nehéz elérni. Komoly gyakorlatokkal, meditációkkal érik el, olyan emberek, akiknek eszükbe sem jutna ezt egy titok nevű könyvből tanulni. Valóban működhet ez egy bizonyos fokig, de nem ilyen eltúlzottan ahogy azt előadják. Ezért a hétköznapi ember, megtudja hogy lehet ilyet, és amelyik hisz benne, beleöli magát hogy próbálkozik de nem sikerül neki.
A pozitív hozzáállás fontos, de sajnos sokan vannak, akik elvakultan hisznek ebben és azthiszik elég ezt önmagában művelni. Olyan mint az elvakult hit. Cselekedet nélkül nicns eredmény.
3/7 hannibalking válasza:
ki van zárva. én nem olvsatam el, mert hü.lyét kaptam az első néhány szövegtől, utána csak bele-bele olvsatam, és teljesen triviális dolgokkal van teleírva, amire az emberek többsége magától rájön. aki nem jönne rá, nah azoknak kell ez a könyv, hogy mágikus változásként éljék meg, amihez csak egy csepp józanész és józan érzés kellett volna.
4/7 anonim válasza:
Szerintem igen. Én is olvastan a könyvet és nekem nagyon tetszett. És véleményem szerint ha az ember nagyon akar valamit akkor azt elérheti. Amúgy a filmet láttad?
5/7 anonim válasza:
Nekem pár dolog már bejött. Nem lettem gazdag meg ilyenek.:)
6/7 anonim válasza:
Én olvastam a könyvet,és mindent bevonzottam amit szerettem volna.ill.majdnem mindent. ugyanis ha valamit görcsössen akarsz azt persze nem fogod. mert abban benne van a negetiv gondolat is. De kijelenthetem hogy,bármit amit szerettem volna,munkahely,barát,jo párkapcsolat,akár egy cipő.bármi mindent megkaphatsz ha tudod hogy használd
7/7 anonim válasza:
Teljesen igaza van az előttem szólónak, mindent megkaphatsz ha hiszel benne. Persze tenni is kell érte, de itt nem ez a lényeg. A kulcs a gondolkodás. Hogy milyen gondolataid, érzéseid vannak az adott dologgal kapcsolatban. Tudsz e feltétel nélkül hinni? Tudsz e boldog és hálás lenni még akkor is ha éppen látszólag semmi okod rá?! Tudsz e úgy gondolni az életre mint egy játékra?! Nekem is bejött minden. És tudom hogy olyan életem lesz amilyet teremtek magamnak. Nem könnyű alkalmazni és nem is képes rá mindenki, de szerintem tényleg ez a siker és a boldogság nagy titka....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!