A Libriben vissza lehet cserélni az ott vásárolt könyveket?
Nem találtam az oldalukon a törvényi előírásoknál nagyvonalúbb ajánlatot. Ettől még lehet.
Bolti vásárlásnál törvény szerin nincs elállási lehetőség. Miután kifizetted, már a te bajod, ha mégsem megfelelő.
Internetes rendelés/foglalás esetén az átvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül el lehet állni. Ilyenkor a termék visszajuttatása a vevőt terheli.
Sem 3 nap, sem harminc nincs.
A boltosok kedvességében bízhatsz csak. Kötelezni nem lehet őket rá.
Még régebben egyszer visszavittem egy szakkönyvet, minőségi kifogással. Elfogadták a panaszomat, visszaadták a pénzem.
És most kapaszkodj meg: tartalmi kifogásom volt.
Szóval nem üres oldalak voltak benne, nem hiányzott belőle egy ív.
Csak marhaság volt az egész.
Pl., hogyan kell nyomtatni (Windows 98). Tíz oldalon át fényezte a picipuhát, de semmit nem írt arról, hogyan telepítsem pl. a nyomtatót.
Szóval nem teljesen reménytelen. Olyant nem tudsz választani, ami magadnak is jó, ha úgy adódik?
Megkerestem neked az egyik Libris nyugtám. Ez áll rajta:
"Sértetlen állapotú, tévesen vásárolt könyvet a blokk bemutatása mellett 8 munkanapon belül kicseréljük, az árát levásárolhatja, vagy ajándékkártyára feltöltjük."
7) 5-ös vagyok, dátuma: 2021. 06. 02.
Ha ajándékkártyával vásároltok, nincs rajta az a szöveg, nem tudom hogy azt vissza lehet-e vinni 8 napon belül. Érdemes megkérdezni egy ott dolgozót.
Köszönöm a zöld kezet kérdező. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!