Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki segítene nekem ajánlani...

Valaki segítene nekem ajánlani egy remek BL regényt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sokat keresgéltem és arra jutottam ideje valahogyan feltenni ezt a kérdést és remelem kapok segítséget. Mostanában kutakodtam oldalakon, hogyan és hol tudnék egy remek férfi x férfi szereplős regényt keresni? Ezelőtt olvastam párat, ilyenekre gondolok: Mdzs, tgcf, 2Ha, Svsss és a Qjj. Ha bárki tudnak egy oldalt ahol hasolnó regény található, azt nagyon megköszönném!:)

Ha bárki nem ismerné a felsoroltakat és ismer BÁRMILYEN HÍRES BL regény szívesen várom.

Fontos hogy magyar és erotikus legyen:D

#könyv #regény #Yaoi #BL #Férfixférfi
2021. jún. 29. 01:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Faraway Wanderers
2021. jún. 29. 02:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Priest regényeit ajánlom nagyon.
2021. jún. 29. 06:06
 3/8 anonim ***** válasza:
2021. jún. 29. 07:38
 4/8 anonim ***** válasza:
2021. jún. 29. 07:41
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

1, egyesével mindegyik címre rá kellett keresnem :D

2, most akkor regény, vagy kifejezetten képregény formátum?

3, ha regény, akkor vannak ilyenek, mint az Akhilleusz dala (na ezt nagyon szeretem még), Szólíts a neveden, Aristotle és Dante meg a világmindenség nem tudom fejből a címet, amik viszonylag mostaniak és populárisabbak. (Kedvencem pont nem ilyen :"D) Captive Prince is elég népszerű, meg szerettem emlékeim szerint, de nem tudom, van-e magyarban. Moly.hu-n lehet címkék szerint keresni, többel is egyszerre, "magyar nyelvű" és "LMBTQ" is van. Meg innen már megy.

4, ha manga/manwha/manhua, akkor AnimeAddicts-on fent olvasható nagyon sok minden, rá tudsz szűrni ugyanúgy címkére, és azon belül beállítod, hogy "van fordítás", meg hogy mangát keresel konkrétan. Meg amit szeretnél még. Ha személyes ajánlást keresel, itt nem tudok annyira segíteni, régen volt az már nekem :"D

2021. jún. 29. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Becca Prior

Carol Souya

Haydn Moore (remélem, így írják)

Ezeknek az íróknak a könyvei eléggé homoerotikus tartalommal rendelkeznek. És nagyon jók. Én Carol Souyát kedvelem a legjobban, neki Wattpadon is vannak fent írásai.

2021. jún. 29. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező kiadót, kínai regényeket keres.
2021. jún. 30. 05:50
 8/8 pal_kati válasza:
2021. okt. 8. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!