Szerintetek kb mikor kapom meg a könyvet, amit rendeltem a libriből?
Sziasztok!
Még május 29.-én előrendeltem egy könyvet a libriből ma jelet meg hivatalosan a könyv. Szerintetek kb mikorra fog megérkezni?
Én úgy tippelném, hogy max 1 héten belül.
Attól is függ, hogy meg is érkezett a könyv, mert attól függetlenül, hogy kiírtak egy dátumot, nem biztos, hogy oda is ért.
en mult honapban rendeltem elo egy konyvet, vartam 2 hetet, es mikor visszaigazoltam, hogy kell a konyv (kuldtek emailt hogy van mostmar naluk) 2 nap mulva meg is kaptam.
attol fugg mikor lesz nekik keszleten, de az emailjeidet csekkold, mert irnak ha van naluk, es asszem 2 napod van visszaigazolni hogy akarod e a konyvet, ha figyelmen kivul hagyod, akkor automatikusan torlik az elorendelesedet.
ha pedig visszaigazolod, max 3 nap miutan raktaron van nekik a konyv.
persze lehet hogy ma jelent meg hivatalosan a konyv, de ez nem azt jelenti, hogy van is naluk raktaron. elorendelesnel fix hogy kuldened emailt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!