Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Honnan tudhatom, hogy igazán...

Honnan tudhatom, hogy igazán jó a sztorim?

Figyelt kérdés

2021. jún. 17. 22:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A visszajelzésekből

(Vagy másképp nézve abból, hogy neked tetszik, mert akkor számodra jó lesz)

2021. jún. 17. 23:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Leírhatnád nagyjából, hogy miről szól és lehet tudunk építő kritikát mondani.
2021. jún. 17. 23:26
 3/8 A kérdező kommentje:

Abban biztos vagyok, hogy maga a sztori releváns és érdekes, de a stílusban nem vagyok biztos. Nekem persze tetszik, és élvezem is az írását, viszont szeretném majd beküldeni pár kiadónak (első körben pályázatokra, aztán majd meglátjuk). Éppen ezért nem szeretném idejekorán sehol publikálni, nehogy még valahol felbukkanjon a történet, mielőtt én úgy gondolnám :)

Így viszont nagyon bizonytalan vagyok, hogy megéri-e ennyi energiát belefektetnem, vagy hülyeség az egész.

2021. jún. 17. 23:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Részlet?
2021. jún. 18. 08:38
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Ha te jól érzed magad benne akkor nem hülyeség, megéri csinálni. Ha viszont nincs hozzá különösebben kedved és csak azért írod hogy be tudd adni valahova akkor tényleg felesleges.
2021. jún. 18. 09:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Küldd el bétaolvasóknak, lehetőőleg olyanoknak, akik nem közeli ismerőseid! Például a molyon lehet kérni bétázást. (A közeli ismerős azért nem jó, mert nekik mindegy, mit írsz, tetszeni fog, tapasztalat.)
2021. jún. 19. 11:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ide vagy esetleg privátba küldenél részletet?
2021. jún. 20. 16:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A pályázat mindenképp jó ötlet. Én is írok, vannak hasonló terveim, és indultam is pályázaton. Nekem azt szokták mondani: onnan tudhatod, hogy jól írsz, hogy élvezed, sok mondanivalód van, szereted kifejteni a kitalált szereplők gondolatait, és szereted, amit írsz. Mert, ha nem szereted, az olvasó miért szeresse?
2021. jún. 21. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!