Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Szabó Ervin könyvtár online...

A Szabó Ervin könyvtár online felületén hogy lehet hosszabb időre meghosszabbítani a kikölcsönzött könyvet?

Figyelt kérdés

Új vagyok még, úgyhogy nem igazán tudom, mit csináljak.

A könyvtár használati szabályzatában az áll, hogy a könyvet legfeljebb a tagsági díj végéig lehet meghosszabbítani. Ennek ellenére én az eredeti lejárati dátumhoz képest egy nappal tudtam csak meghosszabbítani... Maximum kétszer lehet meghosszabbítani, de nem merek még egyszer rányomni, mert akkor tuti, hogy megint csak egy nappal hosszabbítja meg, azzal meg nem megyek semmire, mert nekem hosszú hetekre kellenének még a könyvek.

2021. jún. 16. 13:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

A kérdésed alapján a könyvtár egyik tagkönyvtárában dolgozó ismerősöm sem tud segíteni. Javasolja (és szerintem alapból ezt kellett volna tenned), hogy hívd fel azt a tagkönyvtárat, ahová tartozol és ahonnan kölcsönöztél, és beszéld meg a könyvtárossal (a közhiedelemmel ellentétben nem harapunk ;)).

2021. jún. 17. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!