Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van e ilyen könyv, esetleg...

Van e ilyen könyv, esetleg valami hasonló hozzá?

Figyelt kérdés
Például olyasmi, amiben van egy extra magányos és extra félénk lány nulla baráti körrel? Továbbá, hogyan küzd meg ezekkel az érzésekkel és majd találna valakit, aki segíti kibontakoztatni a személyiségét?

2021. jún. 10. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Ilyen könyvet csak egyet írtak, de a címe most nem jut az eszembe.
2021. jún. 10. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy eszembe jutott olyan, ahol fiú az illető. Ha így is érdekel, akkor elmondom a címét. :D
2021. jún. 11. 16:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Jobb, mint a semmi, szóval leírhatod.:) Köszi szépen.
2021. jún. 11. 16:22
 4/7 anonim ***** válasza:
[link] Erre gondoltam. :D
2021. jún. 11. 17:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezt láttam csak animében.
2021. jún. 11. 17:36
 6/7 Legyenszépnapod! ***** válasza:

Amikor ezt olvasod, én már nem leszek - ez nagyon szomorú könyv, de jó, a lány depressziós benne és öngyilkos akar lenni

Szelitíts meg! Róbert Katalintól - ez inkább kikapcsol, inkább vicces meg kedves mint szomorú, a lány egy mufurc lázadó és nagyon ellenséges múltbeli sérelmek miatt

Bencze Blanka - Pulcsiban alszom - ebben a csaj anorexiás, a múlton bánkódik aztán (mint az eddigiekben) egy sráccal találkozik, de ez nekem nem tetszett mert vontatottnak éreztem, nem fejeztem be az olvasását,de ettől lehet neked tetszeni fog

2021. okt. 22. 15:21
 7/7 Legyenszépnapod! ***** válasza:
Amúgy ha anime érdekel akkor a Kimi ni todoke jutott eszembe
2021. okt. 22. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!