Mit gondoltok Viszkok Fruzsi "Tedd rendbe az életed!" könyvéről? Hasznos? Érdemes megvenni?
Attól függ, hogy ki vagy és mit vársz a könyvtől. Egy háromgyerekes nőnek biztosan nem releváns, mintahogy egy pasinak sem valószínű. De fiataloknak, huszonéveseknek, akiknek hasonló az életmódjuk, mint Fruzsina, azoknak hasznos lehet.
De ezzel nincs baj, mert mindig is úgy volt, hogy mindenek a saját ízlésének megfelelő könyvet választ. Ha nem vagy vegán, nem veszel vegán szakácskönyvet.
Igen.
Olyan takarítást trükköket ír, amire még csak gondolni se gondoltam soha. Rettentő szép a grafika, a képek, izgalmasan van megfogalmazva. 1 helyesírási hibával sem találkozni, és még a kedvem is megjött ahoz hogy PAKOLJAK!
A minimalizálás témát is szuperül körüljárta, izgalmas és hasznos volt.
Én 26 éves vagyok, a pasim még 27. A kedvem ért elolvasta, de ő azt mondta hogy férfiaknak nem ajánlanám, ettől függetlenül hasznos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!