Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki olvasta már az Alex...

Valaki olvasta már az Alex nagyjából című könyvet?

Figyelt kérdés

Én ajándékba kaptam, és még viszonylag az elején vagyok.. Eddig tatszik csak szerintem nagyom kiszámítható, bár nem biztos hisz kitudja..

Egyébként ti milyen korosztálynak ajánlanátok ezt a regényt?

2021. jún. 3. 07:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Én olvastam és meg is vettem. Csak ajánlani tudom. Fantasztikus könyv és szerintem én valami 7szer olvastam már. Jenn Bennett hihetetlenül klassz író. A regényt azt hiszem a kamaszoknak tudnám ajánlani tekintve, hogy a főszereplők is 17-18 évesek. A cselekmény tényleg egy kicsit kiszámítható, de ez legyen a legnagyobb hibája. Ha ezt nem nézed simán lehet egy könnyed nyári olvasmányélmény.
2021. júl. 2. 05:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Én is már befejeztem és imádtam. Ez lett az egyik kedvenc könyvem hiába annyira kiszámítható
2021. júl. 7. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!