Regényes természet c.pályázat! Ti,akik esetleg küldtetek be pályamunkát,izgultok már az eredmény miatt?
Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 14:32
2/14 anonim válasza:
Még felesleges, szeptember 15-én lesz eredményhirdetés
3/14 anonim válasza:
Pontosabban, a bírálati határidő: 2021. szeptember 15.
Idézem: "A pályázat végeredményét ősszel teszik közzé a szervezők".
Amúgy pedig 239 pályamunkát küldtek be...
4/14 redzsi95 válasza:
Na kinyert? :) én sajnos nem, de gratulálok a nyerteseknek!
5/14 C728 válasza:
Én sem nyertem:( Ti milyen típusút írtatok?
6/14 A kérdező kommentje:
Én sem sajnos.:( így visszagondolva nálam szerintem a cselekmény nem volt elég kidolgozott
2021. szept. 10. 13:37
7/14 redzsi95 válasza:
Én kicsit fantasy vonalon írtam. Rendesen ki volt dolgozva a story, de valoszinu a celkozonsegem nem 10-14, hanem afölötti lett. Kar h nem ertekelik :(
8/14 Yabbagabb válasza:
És én sem. Enyém is fantasy ifjúsági regény volt. Jó lett volna egy értékelést látni, vagy tudni hogy meddig jutott el. Kíváncsi vagyok az első helyezett művére. Akkor marad a hagyományos úton történő kiadása.
9/14 A kérdező kommentje:
Enyém ifjúsági krimi volt.
De szerintem senki ne adja fel!:)
239 műből nem lehet kiválasztani 3 jót.
Biztosan lesznek még pályázatok,és meglehet próbálkozni a hagyományos kiadással is.
2021. szept. 10. 16:29
10/14 anonim válasza:
Sajnos én sem nyertem! :(
Nagyon kíváncsi vagyok a nyertes művekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!