Tom Denem hogyan csinált horkruxot a naplójából?
"Könyvben véletlenül készültnek írja le"
Mégis hol?
Idézet a második kötetből:
"- Megkérdezni, hogy hogyan haltál meg.
Myrtle abban a minutumban felélénkült, és olyan arcot vágott, mintha még soha nem hallott volna ilyen hízelgő kérdést.
- Óóóó, az borzalmas volt - mesélte lelkesen. - Pontosan itt történt. Ebben a fülkében haltam meg. Olyan élénken emlékszem, mintha tegnap történt volna. Elbújtam ide, mert Olive Hornby csúfolt a szemüvegem miatt. Magamra zártam az ajtót és sírdogáltam, de aztán hallottam, hogy valaki bejött. Az a valaki beszélt is, de olyan furcsa nyelven. Valami külföldi nyelv lehetett. Na mindegy,
szóval engem csak azért zavart a dolog, mert fiúhangon szólalt meg. Ki is nyitottam az ajtót, hogy elküldjem a lányvécéből, de akkor... - Myrtle fontoskodva kihúzta magát. Csak úgy sugárzott az arca. - Akkor meghaltam."
Denem nem tudta, hogy van ott valaki, amikor bement újból kinyitni a Titkok Kamráját, s Myrtle ránézett a kígyó szemére, amitől meghalt, Denem pedig már készült a horcrux létrehozására, emiatt leszakadt egy lélekdarabkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!