Üvegtrón vélemény? Érdemes belekezdenem?
Én nagyon szeretem Sarah J. Mass könyveit:)
Érdemes elolvasni, bár nekem a Tüskék és rózsák udvara jobban tetszett, izgalmasabb.
De az Üvegtrón is nagyon jó, eleve annyira jó a könyvnek a világa, minden ki van találva (és talán Sarah 17 évesen írta az első részt? Vagy valami ilyesmi, ez azért durva)
Szóval olvasd el a könyveit:)
Akit még ajánlani tudok az J.L. Armentrout kb összes könyve:D
-Perzselő csók sorozat
- Luxen sorozat
- Titan sorozat(eddig 2 részes, The Return, Titan)
Nagyon izgalmasak, fantasy, szenvedélyes, romantikus:D
Szerintem is érdemes elolvasni, nekem az egyik kedvenc könyvsorozatom. Nagy Sarah rajongó vagyok, szeretem a stílusát, a világépítését, a fordulatokat. Az Üvegtrón elég pörgős sori, amikor már tényleg beindul, de addig sem hagy izgalom nélkül. És a karakterei egytől egyig különlegesek és nagyon szerethetőek, kb a 3.-4. könyvtől minden főbb szereplő megkapja a saját történetszálát.
Szóval, ha nem riadsz meg a sorozat terjedelmétől, nagyon tudom ajánlani, hogy kezd bele.
Emellett a Tüskék és rózsák udvara is jó sorozat szintén Sarahtól, de tudom ajánlani még Leigh Bardugo Grisaverzumját, Marissa Meyer Holdbéli krónikáit, és Holly Black Kegyetlen herceg sorozatát is. Jó olvasást! :)
Ha egy jó kis olvasmányt akarsz olvasd el, Sarah nagyon jól ír.
Viszont egy bizonyos kor és értelmi szint fölött feltűnik hogy a könyveiben leírt párkapcsolatok, barátságok nagyon toxikusak és borzasztóan köpönyeg forgató karakterei vannak.
Az összes magyarul megjelent könyvét illetve a legújabb Court of Silver Flames könyvét is olvastam.
De a ToGban talán még nem tolta annyira túl a szuperfeminizmust meg az efféle dolgait.
Egy próbát mindenképp megér.
Szerintem is érdemes, bár (visszanézve, én amikor ott tartottam azt is szerettem) az első két része annyira nem jó, mint a többi.
Ezt nem azért írom, hogy szarozzam a könyvet, mert tudom hogy fiatalon írta, hanem azért, hogy tudjad, hogy azért az eleje nem a legjava :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!