Ha sokáig olvasok később levegőhiányában kapkodom a levegőt, hogyan lehetne ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Például van egy könyv, és miután én hangosan elolvastam belőle 4-5 oldalt, kiszárad a torkom, krákogni kezdek.
Ezenkívül bármikor, olvasás közben mondatonként meg kell állnom, hogy levegőt vegyek.
Hogyan tudnám beosztani a levegőt?
2021. máj. 16. 11:11
1/2 anonim válasza:
Félrevezető a kérdés, de megértve: gyakorlással. (Mint a viccben: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.)
2/2 anonim válasza:
Gyerekkoromban sokat olvastam nekem a szüleim és nem emlékszem, hogy sokat krákogtak vagy kapkodtak volna levegő után.
Én elég sokat olvasok a hugaimnak és nek mindig kiszárad a torkom. Segít ha van egy pohár víz mellettem, vagy ha mondjuk mézes cukorkát szopogatok közben akkor még az olvasást sem kell megszakítanom.
A légzésen segít a gyakorlás, ahogy azt már az előttem levő válaszoló is írta.
Remélem tudtam segíteni!:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!