Vélemény a The Scum Villian’s Self Saving Sistem-ről?
Sziasztok!
Először is leszeretném szögezni hogy nem tudok sok mindent a könyvről és elnézést ha valami butaságot kérdezek:D
Na szóval...
Pár napja találtam rá Mo Xiang Tong Xiu egyik regényére a The Vilian’s Self Saving Sistem-re amiről szeretnék egy pár fontosabb kérdést feltenni mielőtt elkezdeném a könyvet. Elsősorban a véleményetekre lennék kiváncsi aztán kérdéseket feltenni.
Tehát milyennek gondoljátok a történetet meg a szereplőket? Érdemes elkezdeni a könyvet? Van a két szereplő között valami szerelmi kapcsolat és ha igen mennyire látszodik meg a regényben? Továbbá “olyan” jelenetek Is előfordulnak?
Válaszokat előre is köszönöm!:D
Szia!
Ezen az oldalon az egész regény le van fordítva, extrákkal együtt:
Véleményem az, hogy IMÁDOM! Viszont igazán a végén se lehet azt mondani, hogy ez egy szerelmi történet volt. Az extrák, na ott már lehet rá azt mondani. A többi addig is inkább egy út, ahol eljutnak a kapcsolat kezdetéig. A Bingqiu páros két fiatal lélek (oké, testileg fáj Shen Yuan dereka, de lélekben nem öreg mester) első szerelmének kezdete és merész kibontakozása. Nekem konkrétan a végén se jött az az érzés, hogy Shen Qingqiu szerelemmel van Luo Binghe irányában, de aranyosnak tartottam őket. Aztán az extrákban már igen, kezdtem érezni. De ez azért is van, mert mint írtam, a kapcsolatuk elején járnak. Mester és tanítványként már összeszokottak, de mint pár, sokat kell fejlődniük az extrák után is. Testileg (egymás teste) és lelkileg is.
Szerintem érdemes elkezdeni, mert rendkívül szórakoztató, és tényleg minden klisét kifiguráz az írónő Shen Yuan karakterével. Van ami böki a csőrömet, ami nem lett tisztázva, de összességében egy nagyon jó történet, amit kár lenne kihagyni.
A donghua (animáció) is jó lett, szép, de a zenéje jobban belopta magát a szívembe, és mivel a történetben sem lesz az extrákon kívül erotika, úgy a donghuában sem lesz, és nem mellesleg a cenzúra miatt nem is lehetne.
Köszönöm szépen a válaszotokat és a segítséget!
A könyvet ma elfogom kezdeni^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!