Mi ez a moly.hu? Mik vannak rajta amiért ennyire híres?
Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 06:57
1/3 anonim válasza:
Egy könyvekkel foglalkozó oldal. Sokféle funkciója van, többek között van egy nagy könyves adatbázisa, ahol mindenféle adatot megtalálsz a könyvről, ami érdekel, és értékelni, véleményezni is lehet, amit olvastál. Mivel nagyon sokan használják az oldalt, általában elég sok vélemény van fent a könyvekről, ami nagy segítség ahhoz, hogy el tudd dönteni, hogy kell-e neked a könyv, vagy sem. De ha jól tudom, használt könyveket is lehet eladni az oldalon, meg egy csomó minden másra is jó, én inkább csak könyvek kiválasztására szoktam használni.
2/3 Sunshinedoll válasza:
Kb. a goodreads magyar megfelelője. Értékeléseket, véleményeket lehet olvasni könyvekről, illetve te is tudod értékelni a könyveket, amiket olvastál, hogy tetszett, mi tetszett, kedvenc idézet stb. Ez nagy segítség más olvasóknak, akik nem tudják, érdemes-e megvenni egy könyvet csak fülszöveg alapján.
Rendszerezni tudod a könyveket, amiket olvastál, polcokra tenni, kiválasztani a kedvenceidet stb.
3/3 anonim válasza:
Nyisd meg az oldalt, akkor te is látni fogod, mik vannak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!