Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi ez a moly.hu? Mik vannak...

Mi ez a moly.hu? Mik vannak rajta amiért ennyire híres?

Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 06:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy könyvekkel foglalkozó oldal. Sokféle funkciója van, többek között van egy nagy könyves adatbázisa, ahol mindenféle adatot megtalálsz a könyvről, ami érdekel, és értékelni, véleményezni is lehet, amit olvastál. Mivel nagyon sokan használják az oldalt, általában elég sok vélemény van fent a könyvekről, ami nagy segítség ahhoz, hogy el tudd dönteni, hogy kell-e neked a könyv, vagy sem. De ha jól tudom, használt könyveket is lehet eladni az oldalon, meg egy csomó minden másra is jó, én inkább csak könyvek kiválasztására szoktam használni.
2021. máj. 11. 07:18
 2/3 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Kb. a goodreads magyar megfelelője. Értékeléseket, véleményeket lehet olvasni könyvekről, illetve te is tudod értékelni a könyveket, amiket olvastál, hogy tetszett, mi tetszett, kedvenc idézet stb. Ez nagy segítség más olvasóknak, akik nem tudják, érdemes-e megvenni egy könyvet csak fülszöveg alapján.

Rendszerezni tudod a könyveket, amiket olvastál, polcokra tenni, kiválasztani a kedvenceidet stb.

2021. máj. 11. 08:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyisd meg az oldalt, akkor te is látni fogod, mik vannak rajta.
2021. máj. 11. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!