Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek a novellámró...

Mi a véleményetek a novellámról? (6x)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Legújabb novellám: A varázsgömb (2000 szó)

Tartalom: Nem kell jósnőnek lenni ahhoz, hogy birtokolj egy varázsgömböt. Ám történetünk nem is egy jósnőről szól, hanem Vencelről, kinek gömbje sokkal ördögibb, mint bármelyik jövendőmondóé.

Érdekelne, hogy nektek mi jön át a történetből, milyennek látjátok Vencel karakterét (leginkább a végén, de úgy az egészéről is jöhet vélemény), min kéne javítanom, milyen a hangulat, fogalmazás...

[link]

Minden segítség jól jön! :)

2021. máj. 8. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem vagyok ehhez értő, de én a helyedben egy kicsit hosszabbra írtam volna, kitérve a részletekre, mint pl.: honnan szerezte a varázsgömböt, vagy egy kis háttérsztori a történések kiindulásától. Ettől eltekintve a halál módját, mármint a leugrásos öngyilkosságot, kicsit unalmasnak találtam, ugorhatott volna mondjuk a hegyes végű kerítésre, ami körbeveszi az iskolát. De ezek mind tippek csak, hogy apró dolgokkal feldobd, ezen kívül érdekes volt, a csattanó a végén is tetszett és jó volt, hogy bevetetted ezt a "cliffhanger" technikát, ami miatt nem folytattad a tetőfoktól.
2021. máj. 10. 18:43
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod!

Jó dolgokat írtál, ötletesek.

Csak ha Bea mondjuk külön a kerítésre ugrott volna, akkor azt is ecsetelnem kellett volna, márpedig nekem az volt a célom, hogy a végén Vencel gömbhöz fűződő "kapcsolatát" emeljem ki.

Igen, itt nem is baj, ha nem volt olyan érdekes Bea öngyilkossága, viszont az átjött, hogy Vencel inkább a gömbért aggódott, mint a lányért?

Hm, hogy honnan szerezte a varázsgömböt? Én fejben úgy terveztem, hogy találta valahol, de ha ezt leírom, nem olyan érdekes, és ez a tudás egyébként sem ad hozzá a történethez, azt inkább regénynél jó ecsetelni szerintem.

De egyébként köszi a véléményed és a többit is! Jó "más szemszögből" látni a dolgokat <3

2021. máj. 16. 10:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, így tényleg jobban előtérbe került Vencel és a gömb "kapcsolata", és igen, teljesen átjött, hogy fontosabb neki a tárgy, mint Bea.
2021. máj. 16. 13:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!