Mi a véleményetek a novellámról? (6x)
Sziasztok!
Legújabb novellám: A varázsgömb (2000 szó)
Tartalom: Nem kell jósnőnek lenni ahhoz, hogy birtokolj egy varázsgömböt. Ám történetünk nem is egy jósnőről szól, hanem Vencelről, kinek gömbje sokkal ördögibb, mint bármelyik jövendőmondóé.
Érdekelne, hogy nektek mi jön át a történetből, milyennek látjátok Vencel karakterét (leginkább a végén, de úgy az egészéről is jöhet vélemény), min kéne javítanom, milyen a hangulat, fogalmazás...
Minden segítség jól jön! :)
Köszi a válaszod!
Jó dolgokat írtál, ötletesek.
Csak ha Bea mondjuk külön a kerítésre ugrott volna, akkor azt is ecsetelnem kellett volna, márpedig nekem az volt a célom, hogy a végén Vencel gömbhöz fűződő "kapcsolatát" emeljem ki.
Igen, itt nem is baj, ha nem volt olyan érdekes Bea öngyilkossága, viszont az átjött, hogy Vencel inkább a gömbért aggódott, mint a lányért?
Hm, hogy honnan szerezte a varázsgömböt? Én fejben úgy terveztem, hogy találta valahol, de ha ezt leírom, nem olyan érdekes, és ez a tudás egyébként sem ad hozzá a történethez, azt inkább regénynél jó ecsetelni szerintem.
De egyébként köszi a véléményed és a többit is! Jó "más szemszögből" látni a dolgokat <3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!