Tudnátok valami filozófiával kapcsolatos könyvet ajánlani?
Figyelt kérdés
Igazából valami olyanra gondolok,amit tini fejjel is meg lehet érteni,nem bonyolult a nyelvezete és a világról az emberekről,az élet értelméről,a jó ,,világ nézetről” szól.
Nem tudom így mennyire értehető,de engem nagyon érdekel ez a téma és nem tudom hogy hogyan keressem az ilyen könyveket.
2021. máj. 5. 16:08
2/2 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, érthető, részletes, egészen az emberiség tudatra ébredésétől kezdi napjainkig, és mellette vagy egy mellékszál is, egy titokzatos filozófusról, meg egy még titokzatosabb születésnapról. Nem lövöm le a poént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!