Budapesten vannak olyan könyvtárak amelyek bárki számára ingyenesen használhatóak?
Most akkor mi a helyzet? :D
Én csak helyben szeretnék, és azért gondoltam erre, mert a városban kell várakoznom 1-2 órákat és ezzel kitölteném azt az üres időmet. Már ha persze van rá lehetőség.
A helyben olvasás ingyenes, mint mondtam, ez a helyzet. A kölcsönzés beiratkozáshoz és tagdíjfizetéshez kötött. Egyes könyvtárakban, például a központiban, kell váltani helyben olvasáshoz is (ingyenes) jegyet a belépéshez.
Ma, május 5-én nyit újra a COVID miatti bezárásból a Központi Szabó Ervin könyvtár. Szükséged lesz a belépésre az oltási igazolványodra és a személyidre, természetesen, valamint a maszkviselés és a távolságtartás kötelező bent, kormányrendelet szerint.
Ha nincs oltási igazolványod, akkor nem léphetsz be, csak a könyvtári cserepontot tudod igénybe venni kölcsönzésre, előzetes igényleadással.
Itt vannak a részletek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!