Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az lehetséges, hogy szeretnék...

Az lehetséges, hogy szeretnék könyveket eladni amiket nem én írtam?

Figyelt kérdés
Na jó ez nagyon furán hangzik. De vannak fölösleges könyveim, és szeretném őket eladni. Ez legális? Nem sérti a szerzői jogokat, ha felteszem a privát instámra, hogy eladnám?
2021. ápr. 27. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Már hogy lenne illegális? Ha nem másolatokat készítesz, akkor teljesen legaális a saját példányodat eladni.

De basszus, te használt könyves boltokról nem hallottál még? Hány éves vagy?

2021. ápr. 27. 18:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Elég idős vagyok ahhoz, hogy most iszonyatosan hülyén érezzem magam, amiért feltettem ezt a kérdést, csak folyamatosan túlaggódom magam mindenért, ezért....:D
2021. ápr. 27. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Fel lehet tenni a

- Jófogás

- Vatera

- FB könyves csoportok

- FB marketplace

- Galéria Savaria

[link]

Oldalakra.

Antikváriumok is vesznek be könyveket, de sokszor elég keveset adnak értük. HA rengeteg könyved van, akkor érdemes olyan antikváriumot választani, ahol kijönnek, felbecsülik, kifizetik, és el is szállítják egyből.

2021. ápr. 27. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor ez most remek pillanat arra, hogy te is körülnézz használt könyves boltokban/oldalakon. :D Jó dolgokat lehet kifogni és tök megéri.
2021. ápr. 27. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nyugodtan tedd fel a saját közösségijeidre és már elnézést azoktól akik kiröhögik azért, mert meg merte kérdezni. Én is idősebb vagyok már és lehet én is megkérdeztem volna. Akkor engem is kiröhögnek? Amúgy meg ha nem lett volna a Moobius akkor én is használt könyveket vettem volna a Facebookról szóval hajrá. Engem speciel egyáltalán nem zavar ha hazsnált egy könyv, mert régebben sokat jártam könyvtárba. Szerintem nyugodtan tedd fel hátha lesz rá kereslet. Az ilyenek valakinek mindig kellenek.
2021. ápr. 28. 10:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Saját, kiadott példányoddal azt csinálsz amit akarsz. Simán eladhatod.

Ha a nálad lévő példány kalóz verzió, és azt adod el, az már szerzői jogot sért.

2021. ápr. 29. 21:34
 7/7 anonim válasza:
Persze, el lehet legálisan adni, akár a saját közösségi profilodon hirdetve, akár erre kitalált oldalakon. Akkor lenne illegális, ha másolatot adnál el belőle.
2021. máj. 25. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!