Mi a véleményetek az Assassin's Creed könyvsorozatról?
Figyelt kérdés
Tetszett, nem tetszett? Miért tetszett vagy nem tetszett? Összességében, és részekre lebontva? Illetve a kettő spinoff mennyire minőségi a fősorozathoz képest?(a más író miatt kérdezem)2021. ápr. 24. 23:59
1/3 anonim válasza:
Én olvastam a könyveket. Pontosabban a legtöbb könyvet, mert pl a Germound Sagáját még nem sikerült elkezdenem. Igazából engem meglepett, hogy egyáltalán nem rosszak. Bár azt is hozzá kell tenni, hogy néha eléggé eltér a játékok storyjától, de ez nem von le semmit a könyvek értékéből.
2/3 anonim válasza:
A Black Flag-et olvastam, borzalmas volt. Nagyon nyilvánvaló, hogy egy kötött, lineáris játékmenetet ír le, nem pedig egy egyedi történetet. Pl. jól elkülöníthető a tutorial (valaki elmagyarázza, hogy mit hogy kell csinálni, pl. lopakodásnál X méteres távolságot kell tartani a másik embertől), a küldetés kezdetek / végek, boss fight-ok, level up-ok stb. Az írás száraz és összecsapott, tipikusan 4-5 sort szán a csatajelenetekre, az utolsó küldetés pedig másfél oldalon van leírva. Szóval számomra teljességgel élvezhetetlen volt; lehet, hogy a többi AC könyvek jobbak, de én felhagytam velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!