Szerintetek vonzó ha valaki (inkább lány) a vonaton olvas?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 17:12
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
33 szavazat
3/15 anonim válasza:
júj. most néhányan szorongani fognak ha olvasnak a vonaton
4/15 anonim válasza:
Ezzel nem fogod felkelteni a pasik figyelmét szóval találj ki valami mást. Ha arra gondolsz ,hogy azért lehet vonzó mert végre valaki nem a telóját bújja...nem..akkor sem vonzó
5/15 anonim válasza:
Igen, nagyon szexi vagyok mikor vonaton olvasok. Ez egyértlemű. Buszon viszont... fúúú. Na, az gáz. Nyerges vontatón még elmegy, meg lovaskocsin is, de halászhajón az igazi. Higyj nekem. Én tudom.
6/15 anonim válasza:
Legalább tud meg szokott olvasni! Egyébként szerintem az az üzenete, hogy elfoglalt vagyok, hagyj békén!
8/15 anonim válasza:
Szerintem undorító. El is hánynám magam.
9/15 A kérdező kommentje:
Így ismertem meg a mostani páromat (már 3 éve ❤️) gondoltam megkérdezem, másnak is felkelti-e az érdeklődését ha valaki olvas.
2021. ápr. 24. 21:22
10/15 anonim válasza:
Én minden hétvégén 6 órát vonatozok és közben végig olvasok, de még soha senki sem jött oda hozzám azzal, hogy bébi milyen szexi vagy. :(
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!