Valaki tud jó wattpados borító gyártókat?
Figyelt kérdés
Ps: nem vagyok még annyira jártas, magamtól nem igazán tudok hasonlókat keresni, örülnék egy kis segítségnek2021. ápr. 22. 08:28
1/5 anonim válasza:
Telefnra letölthető a Wattpad covers. Szerintem az jó, könnyen lehet vele dolgozni. Online pedig én a Canvát szeretem.
2/5 anonim válasza:
Nem tartom magam hű, de jónak, de privátban írj rám, ha gondolod és nagyon szívesen segítek vagy csinálok neked.
4/5 anonim válasza:
A Wattpad Desingerje nagyon lassú, és fura egy alkalmazás. Borítókereséskor szoktam azt használni, vagy a pinterestet. Telefonos alkalmazásként a PicsArtot tudom ajánlani, ami egyszerű és lehet, hogy van fizetős része, ingyen is meglehet csinálni egy nagyon jó borítót.
5/5 anonim válasza:
Nekem wattpadon belül @Lillarajz szokta készíteni a borítókat. Írj neki hátha vállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!