Valaki tud ajánlani tiniknek való könyveket?
olyan témájura gondolok ami a gimnazista életről szól,vagy egyetemi életről
(ezeket nem kérem:bexi sorozat,szent johanna gimi sorozat(magyarán az írójától nem kell könyv)Tehát bármilyen témában jöhetnek csak a gimi életről játszódjon az élet(ja és ezt is olvastam(hűvös-völgyi suli)
Nyersebb könyv, vannak benne megterhelőbb részek de elég élvezetes
Alma Mater
Kelly Oram: Cinder és Ella
Örökkön Örökké (13 éves kortól)
Róbert Katalin: Válassz Engem! (16-17 éves kortól)
Bencze Blanka: Pulcsiban alszom (13-14 éves kortól)
Rácz Stefán Tibor: Mikrofonpróba
Kapcsolatpróba (14 éves kortól)
Kelly Oram: Szívzűrterápia strébereknek (13-14 éves kortól)
Szia! Ezek mind középiskolában játszódnak,vagy közük van hozzá, viszont vannak amiknek az alap története nem a sulihoz kapcsolódik.
Jenn Bennett: Ragyogó szemek, Alex nagyjából (ezek gimisekről szólnak, de nyáron játszódnak)
Kasie West: Szívességből szerelem, Szerelembe zárva, Szerelem karnyújtásnyira, A távolság relatív
Lol könyvek: Keserédes nyár, Lángra lobbant nyár (nyáron játszódnak), Kivédhetetlen szerelem, Rád hangolva, Páros randi tesóknak (tanév közben játszódik)
Erin Watt: Igazán szerelem (nem épp gimis, de 18 évesekről szól)
Sarah Dessen: Figyelj rám! (komolyabb hangvételű, jól kidolgozott, gimis év közben játszódik)
Rácz Stefán Tibor: Mikrofonpróba (az első kötetét olvastam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!