Ha könyvet írok, kinek küldjem?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és fél éve elkezdtem dolgozni a kisebb gyerek meséim mellett, egy nagyobb regénnyel. Kb nyárra kész leszek vele, ha így haladok, szerintetek utána hova kell beküldeni? Valamint a rövid fiataloknak szóló könyveim is átküldeném hozzáértő, megbízható embernek! :)2021. ápr. 16. 01:18
2/6 A kérdező kommentje:
Véleményt egy másik sikeres írótól, vagy hozzáértőtől. :)
2021. ápr. 16. 22:55
3/6 anonim válasza:
"Hozzáértőt" aligha fogsz találni. Nincs semmilyen kritérium amitől valaki hozzáértővé vállna. Max kritilát kaphatsz épitőjellegűt
4/6 A kérdező kommentje:
Ehh :/ akk ezek szerint facebookra is felmehetne v ennyi erővel
2021. ápr. 18. 02:15
5/6 anonim válasza:
Wattpadot ajánlottak itt sokan. Nem tudom miert.
6/6 anonim válasza:
Facebookon van pár csoport, ami ezzel foglalkozik, pl Világ bétái egyesüljetek nevű. Ott kereshetsz bétát, akik véleményeznek. Sajnos nem fog veled még író foglalkozni, ha neved, híred nincs, főleg nem Magyarországon. Hozzáértő pedig a szerkeztő, akinek fizetned kell, ha azt akarod,hogy rákukkantson a művedre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!