Szerintetek hány szó az ideális egy Wattpad fejezetbe?
Ez gondolom mindenkinél más 🤷♀️ Vannak emberek, akik az 1000 szó alatti fejezeteket szeretik, mert azt el tudják olvasni 5 perc alatt...
Bár én nem Wattpadra írok, de nekem egy fejezet min. 3000 szó, én az alatt nem igazán tudom komolyan venni a történeteket.
Sok olyan regényt is olvastam viszont, aminek egy-egy fejezete több, mint 10 ezer szavas volt. Nekem semmi bajom nincs ezzel, hiszen (ha nem csak üres szavak), sokat hozzáad a történethez.
Plusz, szerintem jobb, ha kevesebb, de hosszabb fejezetekből áll egy történet, mint hogy ezer darab, 200 szavas fejezetből álljon a sztori.
Én 2000 szavasakat szoktam írni. Volt már 1500 és 3000 szavas is.
De ha valakinek tetszik a történeted, akkor igazán nem a szavak száma miatt nem fogja olvasni.
Csak egyet tarts észben, hogyha sok idő telik el míg feltöltöd a részeket, akkor ne csak ilyen 1000 szavas részeket tölts fel havonta, mert az olvasó úgy eléggé veszt a lelkesedéséből. Legalábbis én hamar elvesztem az érdeklődésem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!