Milyen angyal-démonos tinikönyvek vannak?
És ez nincs meg neked könyvben a gépeden?
Nagyon megköszönném!
Azért érdekelt, mert én is ebben a témában írok.
niarastanfire@gmail.com
Én is csak ajánlani tudom az M.C. Turkish Angyalszárny - Láng a jég alatt c. könyvet. Ez olyan, mint amit az ember csak manga-ban olvashat vagy fantasy anime-ben láthat. A kiadó weboldalán bele is tudtok olvasni mind a két kötetbe (www.novumpro.com). Nem tudom, hogy könyvesboltba már kapható vagy sem, de ígéretesnek látszik, nekem az "olvasópróba" meggyőzőnek tűnt. Angyalos könyvet mást nem tudok, de a japán anime világban egészen jó dolgokra lehet bukkanni. Démonok terén ajánlani tudom még R.A. Salvatore sötét-elf (Drizzt Do'Urden)történeteit, egyik kedvencem R. A. Salvatore : Menedék. Nagyon klassz PC játékot is tudok ajánlani The Witcher címmel, aminek a magyar szinkronja egyenesen megkoronázza a mászkálós kalandjáték élményt. Wiedzmin címmel TV sorozat készült a Witcher történetből. Egy lengyel író fantasy-könyv sorozata alapján, amit magyar nyelven még nem láttam, de angol fordításban már igen: The Last Wish.
Jó Szórakozást minden angyal-démon téma üldözőnek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!