Szerintetek Harrynek kivel kellett volna összejönnie?(Harry Potter)
Szerintem egyáltalán nem illett volna össze Hermionéval. Rá mindig csak barátként gondolt és ez így volt jó, ahogy a hármas is leírta. Nem volt közös az érdeklődési körük, Hermionét nem érdekelte a kviddics, Harryt nem érdekelték a könyvek.
Ginnyvel viszont összeillik. Ugyanazokat a dolgokat találják viccesnek. A harmadik kötetben is együtt nevetnek Percyn, az ötödikben azon, ahogy Hermione veszekedett Lunával a fura lények létezésén, meg nevetnek Ronon, Fleurön...
Mind a ketten szerették a kviddicset, ami Harrynél fontos szempont volt, hiszen az első barátnője, Cho is kviddicsezett.
Ginny megértette Harryt. Például amikor az ötödik részben Harry beszélni akart Siriusszal, tudta, hogy Hermione hülyeségnek fogja találni, ezért Ginnynek mondta el. És ő nem csak hogy megértette, de még a módját is kitalálta, hogyan lehetne ezt megvalósítani. Amikor pedig szakított vele, hogy megvédje őt, akkor is megértően viselkedett és nem is várt volna mást, kevesebbet Harrytől.
Az, hogy Harry nem vonzódott Hermionéhez abból is látható, hogy az ő külsejéről nem nagyon volt szó a könyvekben (amik ugye Harry szemszögéből íródnak). Amikor még Harry és Ginny nem is jöttek össze, akkor is többször említik Ginny táncoló vörös hajfürtjeit. A szemszíne is már az első vagy második könyvben kiderül. Hermione hajszínét vagy kétszer ha említik, a szemszínét pedig egyáltalán nem. Az egyetlen alkalmak, amikor Harry Hermione külsejére gondol, az, amikor Hermione a bálra kicsinosította magát és amikor Heemione mondja, hogy mondhatta volna Chonak, hogy csúnyának találja őt, megjegyzi, hogy ez nem igaz.
De ez csak az én véleményem :)
5-ös
nem tudom,de nem én voltam🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!