Ha láttam a filmet érdemes elolvasni utána a könyvet?
pl.Stefan nem a nagybátyjánál lakik a könyvben,hanem egy panzióban,
a könyvben kishúga van,nem öccse,
a történet sem ebben a sorrendben van
de olvastam az egyik oldalon,hogy direkt nem stimmelnek a dolgok,a könyv csak a történet alapja,a film írója pedig felturbózta kicsit
A Harry Pottert olvastam, kiveve a hetest, mert azt nem tudtam kiolvasni ugy untam.
Amugy erte, lehet h vampirnaplokat megse olvasom el:D
A Vámpírnaplókat csak akkor érdemes elolvasni könyvben, ha nem láttad a filmet. Én a filmre való felkészülésként olvastam el a könyveket, és amikor megnéztem a filmet, majd' elájultam, annyira más volt. Rövid úton abba is hagytam a filmnézést. Ha a film tetszik, azért semmiképpen sem olvasd el a könyvet, csak ha érdekel egy merőben másfajta felépítésű történet hasonló (nevű) szereplőkkel.
A Twilight-ot pedig feltétlenül el kell olvasni. A film meg sem közelíti. Csak azoknak való, akik most ismerkednek a világával, és csak a Robert Pattinson fanoknak.
Ja, és a Harry Potter jó, próbálj még egyszer nekifutni! :)
vámpírnaplók könyvbe egész más mint a sorozatba de ha akarod elolvashatod és 2 külön történetre vedd van a könyv ez egy történet és van a sorozat az másik történet :) nekem tetszik a könyv is és a sorozat is izgi mind a 2 csak másba
ha nem akarod elolvasni akkor leírhatom az első 3 könyv tartalmát érthetően :D amúgy sok sok különbség van pl :
stefan és damon nem lakik együtt
stefan nem nagybátyjánál lakik hanem egy fogadóba
elena nem barna hajú és barna szemű hanem szőke kékszemű
elalának nem öccse hanem egy 4 éves kishuga van
és a nagynénjét pedig jutithnak hívják
a nagynénjének komoly kapcsolata van
nem úgy ismerkedik össze elena és stefan ahogy a sorozatba sokat gürizik elena :P
elena kapcsolata sem úgy alakul caroline-nal mint a sorozatba
ennyi jutott eszembe meg ennyit mondhatok el mert a több különbséget mondok akkor szinte már mesélném a sorozatot :P
ha kell elmesélem a könyvet
Szerintem mindig olvasd el előbb a könyvet. Az a te képzeletedben fog lejátszodni. Egy idő után a film már szőrnyen uncsi lesz... mert látni fogod, hogy jobban is lehetett volna filmet forgatni a story-ból. :)
Üdv. Sz.
a könyv mindig jobb,mint a film,mert a könyvben eleve részletesebben le vannak írva a dolgok és a szereplők (főleg a fsz.)érzései,ezért sokkal jobban bele lehet élni magadat maagába a történetbe is.arról nem is beszélve,h ha jó a könyv akkor azonosulsz a szereplőkkel is és te képzeled el a dolgokat úgy ahogy neked tetszik.
akárhány könyvet olvastam és annak film adaptációját néztem meg,a könyv mindig jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!