Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Rendelt már valaki könyvet...

Rendelt már valaki könyvet erről az oldalról? Mennyire megbízható?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem sok az akció, ez egy kicsit furcsa.

2021. ápr. 3. 09:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem fura. Karácsony környékén is hasonló akciók voltak pl. Európánál. Most megint ünnep van, ráadásul ebben a hónapban lenne a könyvnap vagy mi, teljesen reális akciók.

Ember, ez egy kiadó. Miért ne lenne megbízható? Ők adják ki azokat a könyveket, amiket akcióznak. Látod a könyveiket más könyvesboltokban, pl. Libriben.

2021. ápr. 3. 10:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem sok, már jó néhány hónapja fut ez az akció, azt hiszem, az Európánál, Moobius.hu-n hasonló volt (van?).

Gabonál meg még nagyobb akció volt... És jelenleg a Maxim kiadó is nagyban akcióz.

Amúgy ezek nem az ünnepek vagy konkrétan a Könyvfesztivál miatt vannak, hanem a járvány miatt csomó kiesésük van a kiadóknak, és ez gondolom feldobja a bevételt. (De javítson ki valaki, ha tévedek.)

Ezért érdemes most tényleg kiadótól rendelni, a saját honlapjukról (nem pl. Libri.hu-ról), mert akkor teljes mértékben a kiadót támogatod a pénzeddel.

2021. ápr. 4. 11:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút nem furcsa. Sőt szerintem ennek csak örülni lehet, mert így bizonyos könyvekhez sokkal olcsóbban is hozzá lehet jutni. Én nagyon sok könyvet rendelek a Moobius.hu-ról újabban, mert ezek a nagy akciók abszolút kifizetődőek. Ráadásul nekem mindössze egyszer volt az oldallal problémám, de azt is orvosolták szóval én abszolút meg vagyok velük elégedve. Más oldalakról nem nagyon rendelek, de gyakran szörfölök a Libri, Líra, Bookline, Álomgyár, Könyvmolyképző oldalán. Az ilyen akcióknak csak örülni kell, mert ami eredetiben teszem azt kb 4000 Ft az most akár lehet csak 2000 és ez ezerszer jobb.
2021. ápr. 7. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!