Mi az a szerepjatek konyv es miben kulonbozik a tobbi konyvtol?
Figyelt kérdés
Hallottam olyan irokrol akik csak ilyen konyveket irnak,ez valami uj divat vagy ...2010. aug. 20. 08:29
1/2 anonim válasza:
Ez nem divat, szerencsére. A szerepjáték könyv egy kitalált világ, a világhoz tartozó lények leírását tartalmazza. Például a M.A.G.U.S. egy fantasy világban játszódó (Ynevben) történethez ad segítséget. Kell egy játékmester, aki mesél és kellenek karakterek, amiket a könyvből lehet választani. Vannak szabályok, pontozás, amiből össze lehet állítani a karaktered képességeit. Például egy gnóm sosem lehet olyan jó futó, mint egy elf, egy elf viszont nem lehet olyan erős, mint egy khál.
2/2 anonim válasza:
Nem új dívat. Az első szerepjáték könyvet valamikor régen játszották el a szüleim gyermekkorukban. Western témában.
Hogy mi a lényege, azt az előbbi válaszoló leírta.
TE IS BENNE VAGY A KÖNYVBEN, EGYIK SZEREPLŐVÉ VÁLSZ.
(én a gonosz szoktam lenni... a negatív indián, aki a sápadtarcuakat támadja, apumat, és anyumat. Persze eleve vesztes vagyok, de.. megéri. )
Üdv. Sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!