Tudnátok mondani jó Harry Potter-es, tekergős fanfiction-öket?
Wattpadon van pár jó, ár elég ritka.
Én a James Potter sorozatot mindenképpen ajánlom (James Potter és a százak pergamenje az 1. rész, a többit megtalálod az írónő profilján.)
Aztán van A lány, aki összetörte Sirius Black szívét. Ez is elég igényesen van írva, bár van benne egy kitalált szereplő, és az írónő rakott bele szerelmi szálat, és izgalmakat is bőven.
A Veledd Karöltvét is ajánlanám, az is igényesen van megírva, az írónője nagyon jól bánik a szavakkal. Bár a történet központjában egy Sirius - saját szereplő szerelmi szál áll, bőven kitér a tekergők, és Lily életére is, és izgalmak is vannak benne.
Ami még ilyen, az a Lángból parázs - Lily Evans naplója. Az írónő szuper stílust ad Lilynek és ezen át, plusz izgalmakkal láthatunk bele az életükbe.
Amit még ajánlanék ebben a témában, az a Smaragdzöld. Itt ugyan Lilynek van egy ikertestvére, ebben eltér a kannontól, de egyébként szerintem egész hitelesen ábrázolja őket.
Ezek mind Wattpadon vannak fent, a Merengőseket nem ismerem annyira, de ha beállítod a tekergőket mint kulcsszót, akkor szerintem ott is fogsz találni bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!