Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol tudom megvenni Natascha...

Hol tudom megvenni Natascha kampusch könyveit??

Figyelt kérdés

Az egyik a 3096 nap

A másik a 10 év szabadság.

2021. márc. 29. 09:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Online könyvesboltokban szokott néha lenni. Természetesen antikvárként, én is így szereztem be (hozzáteszem elég borsos áron)

Szóval ajánlom hogy keress rá a könyvre, és jelöld be mindenhol, hogy értesítést kérsz amint ismét elérhető lesz.

2021. márc. 29. 10:28
 2/8 anonim ***** válasza:
* Érdemes vatera, jófogás és hasonló oldalakon is megnézni.
2021. márc. 29. 10:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2021. márc. 30. 12:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Szívesen. Remélem szerencséd lesz, és hamar megtalálod :)
2021. ápr. 1. 14:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen találtam 12 13 ezer forintért de én annyit nem adok érte, mert sosem adtam 1 db könyvert ennyi pénzt
2021. ápr. 9. 00:51
 6/8 anonim ***** válasza:

:O Uhh. Iratkozz fel antikváriumoknál az értesítésre, hát ha valaki olcsóbban is eladná.

Az enyém is antikvár és az is 10 volt :/

2021. ápr. 10. 22:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Felháborítóan magasnak tartom ezt az összeget érte.. 🤦‍♀️
2021. ápr. 19. 11:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnos mivel nem adták ki újra, kevés van belőle. Bár szerintem a kereslet sem nagy rá, de mivel mégiscsak hiánycikknek számít, aki beviszi antikváriumba, vagy online árulja megteheti, hogy ennyit kér érte. A legtöbb ember úgy van, hogy inkább megtartja, mint hogy olcsóbban váljon meg tőle. Sajnos tapasztaltam.

Hidd el, ez még nem is a "pofátlanul" drága kategória.

Mielőtt újra kiadták volna Arnold Schwarzenegger életrajzát, online antikváriumban rátaláltam. Az eladó 50.000 (!!!) ft-ért tette fel az oldalra. Bár nyilván nem vette meg senki, de ennyit szeretett volna kapni érte.

2021. ápr. 22. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!