Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Neveletlen hercegnő naplőja...

A Neveletlen hercegnő naplőja c. sorozat könyveket hány éves Korig ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert lehet hogy nekem talán már túl gyerekes vagy hogy mondjam, de ettől függetlenül el szeretném olvasni, csak kíváncsi vagyok véleményekre...:) 15/L
2010. aug. 19. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem 20:D
2010. aug. 19. 20:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem értem miért lenne 15 éves embernek gyerekes az a könyv, amikor a lány is hasonló korú benne... :/

Szerintem egy könyvet nem feltétlenül kell korhoz kötni.

17/L

2010. aug. 19. 21:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Jaj bocsánat hogy megsértettelek csak nem tudtam kifejezni magam, nemtudom hogy milyen könyv vagyis hogy hány éveseknek való, ezért néha hülyeségeket mondok és köszönöm hogy válszoltál :( :)
2010. aug. 20. 15:27
 4/4 anonim ***** válasza:

A könyv Mia gimnáziumi életét kíséri végig, tehát az első részben 14 éves, a 10.-ben meg már 18. Szerintem simán olvashatod, én imádom még mindig és sokszor leveszek egy-egy részt a polcomról...

17/L

2010. aug. 24. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!