A SzJG-ben szerintetek mi fog történni Renivel és körtezzel?
Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok erről? Van esetleg valakinek teóriája erről?2021. márc. 24. 09:05
1/10 anonim válasza:
Szerintem a szokásos happy end(eljegyzés...)egyépként körtezzel semmi:D
2/10 anonim válasza:
Már mint a könyvsorozat lezárása után?
Vagy ezt azoktól kérdezed, akik még nem olvasták végig a 8 kötetet?
3/10 A kérdező kommentje:
Amúgy bocsi elírtam nem Körtez hanem Cortez
2021. márc. 24. 12:14
4/10 anonim válasza:
Igen, szerintem is Cortezzel boldogan élnek Páizsban, és szerintem Arnold marad legjobb barátnak , és szerintem Arnold fog találni magának másik párt, és szerintem felnőtt korukban, mindenki együtt Párizsba költözik. Ahogy Virág mondaná, az oan naon jó lenne!!!!! Persze aztán eljegyzés, gyerek, stb.
5/10 anonim válasza:
Nekem valamiért olyan érzésem van, hogy Reni párizsi tanulmányai után visszaköltöznek Budapestre, és ő lesz az új franciatanár a Szent Johannában. 😊
6/10 anonim válasza:
akkor miért nem irodalomtanár? amúgy #4es vagyok
7/10 anonim válasza:
Mert francia szakra vették fel.
8/10 anonim válasza:
Az milyen jó lenne,ha az egész "banda" visszatérne az SZJG-be mint tanár. Pl Virág tanítaná a rajzot, Zsolti a tesit, Reni irodalmat, Kinga bioszt, Cortez nyelvet, Dave és Macu infót, Andrisék etikát, Jacques franciát, Gábor matekot és persze Ricsi kémiát :D
9/10 anonim válasza:
Andrisék inkább bioszt, nem? :D
10/10 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de szerintem nincs semmi happy end...
Cortez és Reni nekem eszméletlenül gyenge páros, szubjektív véleményem szerint Cortez amúgy már a könyvek alatt is csalja Renit legalább egy kicsit, egészen egyszerűen képtelen vagyok elképzelni, hogy hűséges lenne, meg amúgy is, nektek az mennyire reális, hogy egy 17/18 éves srác vagy két éven vagy mennyin át nem... khm... értitek
Szóval oké kiköltöznek, aztán Cortez elhagyja Renit, lelép, Reni összejön valakivel az egyetemről stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!