Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik ez a könyv?

Melyik ez a könyv?

Figyelt kérdés
Régebben olvastam és már nem sokra emlékszem belőle. De valami olyasmiről szól, hogy van egy ikerpár akik bűvészek, és a csaj már kiskora óta ismeri őket és az egyikbe bele is van zúgva. Ezért egyszer elmegy abba a hotelba ahol vannak és bemászik az ágyába amíg az nincs ott. És kiderül, hogy nem is az ő ágyába feküdt be hanem pasi testvérének az ágyába aki történetesen régóta szerelmes a csajba.

2021. márc. 23. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom de jó lehet
2021. márc. 23. 20:09
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Ejha,micsoda ribi.A végén hárman párban van?
2021. márc. 23. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt olvastam régebben, de nem emlékszem a címére, a sztoriból se rémlik sokkal több, mint neked és nem is találom most. Pedig tudom, hogy megvolt pdf-ben, de vagy kitöröltem vagy nem ismerem fel cím alapján. De ha beugrik valami vagy belefutok valahol, megírom mi ez.
2021. márc. 23. 22:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Virna Depaul - Rossz testvérrel ágyba bújni
2021. márc. 24. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!