Apukámnak milyen könyvet ajánlotok szülinapjára?
Figyelt kérdés
Hamarosan lesz apukám szülinapja, és úgy gondoltam könyvet szeretnék adni neki, de nem tudom pontosan mi lehetne. Szereti az ilyen spirituális szerűségű könyveket, a történelmi történeteket. Végülis olyanokat, amiken el tud gondolkodni, gondolkodásra készteti.2021. márc. 22. 16:09
1/8 anonim válasza:
A spirituális könyvek alatt olyan regényeket értesz,amikben van spiritualitás vagy komolyabb jellegű olvasmányokra gondoltál?
2/8 anonim válasza:
Bár én nem olvastam, de még régebben Pergamenre hányt szavak (egy könyvekről szóló Youtube csatornát vezető lány) egy videójában hallottam Bíró Szabolcs: Anjouk című regénysorozatáról. Ez a tartalma alapján nekem eléggé történelminek tűnik, és általánosságban elég jó véleménnyel is vannak róla :)
3/8 anonim válasza:
Hüm,mennyi idős apukád?
És mit értesz spirituális könyvön?
De amúgy egyáltalán van ideje és szeret olvasni?
4/8 anonim válasza:
Kicsit spirituális, kicsit elgondolkodtató, és jövőbe tekintő: Metro 2033, 2034, 2035. De mielőtt megvennéd, nézz bele te is, mert lehet nem ez az amit szeretnél.
5/8 anonim válasza:
Történelmi esetleg az Ifjonti vér, ami egy Napóleonról szóló sorozat első kötete.
6/8 anonim válasza:
5-ös vagyok.
Bán Mór Hunyadi sorozatát is ajánlom, aminek most jön ki a következő kötete.
7/8 anonim válasza:
Szerintem elgondolkodtató művek pl. az Ősforrás - ez egy eléggé vaskos, de izgalmas könyv egy építészről, aki a saját útját járja és maradandót alkot a népszerű és befutott, de mulandót alkotókkal szemben. Vagy Coelho Az alkimista, ami elgondolkodtató és valamelyest spiri is, viszont szerencsére ennek nem lehet kitalálni az elején a csattanóját, mint a legtöbb Coelho műnek. Szintén izgalmas könyv a Felhőatlasz, amiből filmet is csináltak, de az töredékét sem adja vissza a könyv kreatív és elgondolkodtató meglátásainak, amik szintén valamelyest spirituálisak is és fiktív történelmi vonulata van a sztorinak a már ismert múltból egy kitalált jövőbe. Ezek közül a középső az népszerűbb, a másik kettő kevésbé ismert.
8/8 anonim válasza:
Nem igazán spirituális de sok történelmi tény van a "Ma is tanultam valamit" könyvekben. A címmel ellentétben főleg felnőtteknek szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!