Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Apukámnak milyen könyvet...

Apukámnak milyen könyvet ajánlotok szülinapjára?

Figyelt kérdés
Hamarosan lesz apukám szülinapja, és úgy gondoltam könyvet szeretnék adni neki, de nem tudom pontosan mi lehetne. Szereti az ilyen spirituális szerűségű könyveket, a történelmi történeteket. Végülis olyanokat, amiken el tud gondolkodni, gondolkodásra készteti.

2021. márc. 22. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
A spirituális könyvek alatt olyan regényeket értesz,amikben van spiritualitás vagy komolyabb jellegű olvasmányokra gondoltál?
2021. márc. 22. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:
17%

Bár én nem olvastam, de még régebben Pergamenre hányt szavak (egy könyvekről szóló Youtube csatornát vezető lány) egy videójában hallottam Bíró Szabolcs: Anjouk című regénysorozatáról. Ez a tartalma alapján nekem eléggé történelminek tűnik, és általánosságban elég jó véleménnyel is vannak róla :)

[link]

2021. márc. 22. 16:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Hüm,mennyi idős apukád?

És mit értesz spirituális könyvön?

De amúgy egyáltalán van ideje és szeret olvasni?

2021. márc. 22. 17:06
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Kicsit spirituális, kicsit elgondolkodtató, és jövőbe tekintő: Metro 2033, 2034, 2035. De mielőtt megvennéd, nézz bele te is, mert lehet nem ez az amit szeretnél.
2021. márc. 22. 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Történelmi esetleg az Ifjonti vér, ami egy Napóleonról szóló sorozat első kötete.
2021. márc. 22. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Bán Mór Hunyadi sorozatát is ajánlom, aminek most jön ki a következő kötete.

2021. márc. 22. 20:45
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem elgondolkodtató művek pl. az Ősforrás - ez egy eléggé vaskos, de izgalmas könyv egy építészről, aki a saját útját járja és maradandót alkot a népszerű és befutott, de mulandót alkotókkal szemben. Vagy Coelho Az alkimista, ami elgondolkodtató és valamelyest spiri is, viszont szerencsére ennek nem lehet kitalálni az elején a csattanóját, mint a legtöbb Coelho műnek. Szintén izgalmas könyv a Felhőatlasz, amiből filmet is csináltak, de az töredékét sem adja vissza a könyv kreatív és elgondolkodtató meglátásainak, amik szintén valamelyest spirituálisak is és fiktív történelmi vonulata van a sztorinak a már ismert múltból egy kitalált jövőbe. Ezek közül a középső az népszerűbb, a másik kettő kevésbé ismert.
2021. márc. 23. 19:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem igazán spirituális de sok történelmi tény van a "Ma is tanultam valamit" könyvekben. A címmel ellentétben főleg felnőtteknek szól.

[link]

2021. márc. 23. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!