Mondanátok jó varázslós könyvet?
Harry Potter-sorozat :D
Az istenölő (M.Z. Reichert)
Boszorkányok nagykönyve
Nem tudom, segít-e, de nagyon szellemesen dolgozza fel a "Világ varázslóinak kalauza" című könyv a varázslók "történelmét". Nem tudom, így van-e magyarul a címe, külföldön vettem, de itthon is kapni.
Amúgy én a "Varázslóiskola" című sorozatot nagyon javaslom!!! Nagyjából 13 kötete jelent meg, sikeres volt itthon is. Középkorban játszódik egy fiúról, akit egy mágus elámít, ezért meg akar tanulni varázsolni. Elvileg fiúknak szól, de én 13 évesen, lányként le sem tudtam rakni a könyveket. Nem túl hosszúak, viszont borzasztó kalandosak, könnyen bele tudod magad élni, és én spéci elolvastam egy délután alatt három kötetet. :-D
Harry Potter sorozat (J.K. Rowling)
A Gyűrűk Ura sorozat (J.R.R. Tolkien)
1: A gyűrű szövetsége
2: A két torony
3: A Király visszatér
Habár a Gyűrűk Ura sokkal inkább harcról szól, de sok varázslós jelenet van.
Aztán ott a Harry Potter paródia, a Heri Kókler... van van 9-10 kötete...
Meg van egy Varázskör nevű sorozat, 8 kötetes, én 2 részt olvastam el egy este alatt...
Z: Az utolsó őrző - nem olyan mint a Harry Potterek, inkább mondanám "valósághűbbnek", amolyan X-men szerű lenne, ha megfilmesítenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!