Miért van ennyi hely a sorok között az e-book könyveimnél? (kép lent)
Figyelt kérdés
EPUB-ba átkonvertáltam a Calibre alkalmazás segítségével, PDF-et töröltem a formátumok közül.
Nem vagyok nagy számítógép szakértő szóval ha tudsz segíteni akkor nagyon megköszönném ha lépésről lépésre szájbarágósan leírnád, hogy hogyan tudnám ezt a problémát orvosolni mert fogalmam nincs, belepiszkálni meg nem akarok nehogy nagyobb gondot okozzak.
Persze így is eltudom olvasni csak azért kicsit zavaró.. :/
2021. márc. 21. 01:07
1/3 anonim válasza:
Online/digitális szövegnél az teljesen normális és gyakori is, hogy az olvashatóság érdekében nem behúzás van a bekezdéseknél, hanem sorkihagyás közöttük. Nem rontottál el semmit, ez nagy eséllyel alapból ilyen volt.
2/3 anonim válasza:
Azért mert konvertált. Látszik is hogy rosszul van egy sortörés. (A mondat közepén)
Ha zavar, akkor a pdf-et konvertáld doc/docx-be, s ott a Csere segítségével a dupla új bekezdést (^p^p) cseréld egyre (^p).
De ilyenkor persze vigyázz az alcímenkre, és a hasonlókra. Ezeket feltehetőleg kézzel még kell formázni.
3/3 anonim válasza:
A PDF ilyen, minden sor végén sortörés van az egységes megjelenés miatt, ezért célszerű eredetiben nézni, vagy más (pl. epub) formátumot keresni, ami folyamatos szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!