Harry Potter mikor végezte el a hetedik évét Roxfortban?
Árusok Abszol úton/Roxmortsban(Ollivander, Rosmerta stb. ) , orvosok a Szt. Mungóban, legendás lényekkel foglalkozók (pl Charlie a sárkányokkal), kviddics játékosok,alkimisták, de ott is vannak írók, zenészek, színészek stb.
Szóval azért vannak lehetőségek.
Umbridge apja emlékeim szerint takarító volt a Minisztériumban, szóval a varázsvilágban is vannak egyszerű állások. Nem varázslattal oldanak meg mindent.
#3-as vagyok, köszönöm a válaszokat (remélem nem gond hogy itt kérdeztem rá) :D
Amúgy nagyon érdekes, sokkal összetettebb a varázsló-munkaerőpiac mint eddig gondoltam.
Üdv. Az első jól írta.
A csata után Kingsley lett a mágiaügyi miniszter és elrendelte, hogy bárkit aki harcolt, azt automatikusan felvesznek aurornak, Harry és Ron pedig gondolkodás nélkül mentek. Harry szinte azonnal az Auror parancsnokság vezetője lett, később pedig a Varázsbűn üldözési Főosztály vezetője lett. Ron csak néhány évig volt Auror, utána kilépett, És George-dzsal vezették tovább a varázsvicc boltot.
Hermione befelyezte az utolsó évet, utána nem tudom pontosan hol dolgozott, de később ő lett a Mágiaügyi miniszter miután Kingsley nem indult újra (úgy tudom 4 ciklust vitt végig Kingsley utána lemondott és nem indult újra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!