Melyik könyv ragadta meg először a lelketeket?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm mindenkinek!2021. márc. 15. 19:38
2/11 anonim válasza:
Stephen King : Az és Christine
4/11 anonim válasza:
A kincskereső kisködmön, amit már magam olvastam.
Amit anyum mesélt : Andersen meséiből a Kis gyufaárús lány, és a Rendíthetetlen ólomkatona mesék. Nagyon megérintett ez a két mese.
Ezeket nem is akarta igazán felolvasni, de követeltem. :)
A tüskevár mai napig nagy kedvenc. Zseniális regény egy fiatal kis srácnak.
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Harry Potter
csodakunyhó sorozat
7/11 anonim válasza:
A Fairy Oak trilógia és a Narnia sorozat. Ezek szeretették meg velem igazán az olvasást alsóban.
8/11 anonim válasza:
Leiner Laura könyvei. Azon belül is a Szent Johanna Gimi volt az első. Leet ez így kicsit gáz, de 14 évesen kezdtem olvasni.
9/11 anonim válasza:
11 évesen olvastam a Szeretve mind a vérpadig c. Jókai könyveket, és rögtön megfogott, szerintem a lényegét is értettem. Hamar végeztem a sorozat mind a 3 részével, mert annyira tetszett :D
Jó regényeket már előtte is olvastam, de sokáig ez volt a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!