Lehet egy olyan fanfiction sikeres egy sokak által kedvelt sorozatbeli párosról, ami nem happy end (egyikük meghal)?
Ha van mondjuk egy sokak által kedvelt sorozatpár, akik a sorozatban boldog befejezést kapnak, de én mondjuk kitaláltam róluk egy (szerintem) tök jó sztorit, viszont ahhoz az kell, hogy ne kapjanak boldog befejezést, bővebben az egyikük meghal benne. Én valami drámait akarok írni, mert mondom ehhez találtam ki egy jó történetet. Várható, hogy ezért mindenki engem fog támadni, meg majd nem tetszik a sztorim, csak mert nem happy end, és "megöltem" az egyiküket, vagy attól még lehet sikeres?
(Amúgy wattpadra akarom, a saját szórakoztatásomra írom, de kiváncsi vagyok, hogy másnak tetszene-e. Viszont nem akarok sértő kommenteket sem kapni elvakult rajongóktól, meg, hogy emiatt sz*rozzák a történetet majd. Bírom a kritikát, de ha mindenkinek negatív véleménye lesz róla, akkor kár kiraknom wattpadra.)
Van, akik szeretik az angst sztorikat, de annyira népszerű nem lesz, mint egy happy endes sztori.
Csak tüntesd fel a legelején, hogy nem boldog a befejezés, különben néhány olvasód nagyon ki lesz akadva, amiért elolvastak egy X/Y sztorit, amiben végül mégsem élnek boldogan a szereplők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!